Шрифт:

Карин Околие прие награда от президента Плевнелиев

Карин Околие прие награда от президента Плевнелиев
26-02-2016 16:15

Карин Околие беше съпричастна на свой спонсор в последните години. Като един от Спортните таланти на Еврофутбол атлетката беше на церемонията, на която букмейкърската компания спечели приз за своето социално отговорно поведение и корпоративната си политика за подкрепа на българския спорт чрез програма „Спортни таланти“ за 2015 г.

Лично заместник-министърът на икономиката г-жа Даниела Визиева предаде плакета на представител на компанията на връчването на Годишните награди за отговорен бизнес, организирани за 13-а година от Българския форум на бизнес лидерите.

„Благодарна съм на „Еврофутбол“ за подкрепата, без нея никой от нас нямаше да бъде толкова специален и успешен! Благодаря и на всички вас, представителите на бизнеса, за това, че ни давате сили и ни помагате!“, сподели Карин пред присъстващите. Тя бе приветствана лично от президента на Република България, г-н Росен Плевнелиев, който остана впечатлен от успехите на програмата.

За наградите на Българският форум на бизнес лидерите се състезаваха 93 проекта на 63 компании, като ръстът спрямо миналата година и на проектите, и на компаниите е по 20%.

Призовете отличават добрите практики на компаниите в областта на опазването на околната среда, образованието, развитието на служителите и цялото общество. Сред основните критерии за оценка са конкретна полза за обществото, работа в партньорство с други организации, ангажираност на служителите в осъществяването на проекта, продължителност и последователност на инициативата, новаторство и обществено признание.

136 състезатели от 37 вида спорт подадоха кандидатурите си по програма „Спортни таланти“, която „Еврофутбол“ организира и през 2016 г., за пета поредна година, заедно с партньорите от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ).

Сред кандидатствалите има състезатели по борба, голф, колоездене - на шосе и планинско колоездене, плуване, триатлон, модерен петобой, тенис на маса, шахмат, самбо, автомобилизъм, скокове във вода, сноуборд, художествена гимнастика и други. Официалното обявяване на новите Спортни таланти на „Еврофутбол“ ще бъде в края на март.

BGathletic.com и Viasport.bg са сред медийните партньори на "Спортни таланти".

 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: Карин Околие, Спортни таланти
BGAthletic.com
Последни новини Най-четени