Шрифт:

Отпадна една противничка на Габи Петрова

Отпадна една противничка на Габи Петрова
17-04-2017 21:31

Една от големите противнички на нашата топатлетка Габриела Петрова – Екатерина Конева отпадна от тазгодишната битка по големите състезания.

 

Световната шампионка на троен скок в зала, няма тревоги дали ще пуснат руснаците или не да участват на международна писта. Тя има други грижи, защото днес е станала майка на момиче. Така в семейството на Екатерина и съпруга й Сергей Полянски има ново попълнение.

 

„Последните 3 месеца от бременността за мен бяха много тежки”, казва майката пред сайта на руската федереция - rusathletics.com.

 

Конева пояснява, че се чувствала толкова зле, че не можела да присъства на сватбата на своята приятелка и съотборничка – Мария Кучина.

„Аз няма да се предавам и след раждането на нашата дъщеря, която нарекохме София. Вече купихме всичко за нея и количка и креватче и много красиви нужни вещи.

На мен много ще ми помагат моите родители, заедно с кучето, при отглеждането на бебето. Съвсем скоро ще пристигат и родителите на Сергей, които много искат да видят внучката си и да помагат.

Така, в такъв голям и дружен колектив ще расте нашата дъщеря”, споделя Конева.

 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: Екатерина Конева, Троен скок, бебе
BGAthletic.com




Последни новини Най-четени
Архив
Юни 2018