Шрифт:

Изписаха Ивет Лалова в графити - СНИМКИ

Двама от най-обичаните спортисти на България - боксьорът Кубрат Пулев и спринтьорката Ивет Лалова-Колио, грейнаха на графити на бул. "Симеоновско шосе" и Околовръстен път. Графитите бяха официално открити днес, като Пулев уважи лично събитието.

 

Зад идеята и реализацията на проекта стои Борислав Чакъров - основател на организацията "Алчни за спорт". Тя цели популяризирането на спорта сред младите и вдъхновението, което подрастващите могат да черпят от големите спортни личности на България.

 

Графитите на Кобрата и Ивет идват след тези на други известни наши спортни личности и големи шампиони като Стефка Костадинова, Йордан Йовчев, Валентин Йорданов и Евгения Раданова.

 

Обществено полезната подбуда по разкрасяване на външния вид на колоните на моста при Околовръстното е част от проекта "Алчни за спорт", съфинансиран от Столична община в изпълнение на Общинската стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта. Реализира се в подкрепа на кандидатурата на София за европейска столица на спорта през 2018 г.

 

СНИМКИ разгледайте - ТУК

 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: Ивет Лалова
BGAthletic.com
Последни новини Най-четени
Архив
Юни 2018