Шрифт:

Да видим кой е най-красив през 2017-а

Да видим кой е най-красив през 2017-а
04-05-2017 09:26

Започва „наддаването” за традиционните ни конкурси за спорт и красота Мис BGathletic.com 2017 и Мистър BGathletic.com 2017, които тази година те ще се проведат с подкрепата на Мтел.

 

И сега запазваме регламента с възможност за номинации от страна на нашите читатели на претенденти за короните. До средата на месец май всеки може да предложи красиви представители на леката атлетика,които да бъдат включени в гласуването за най-красивите на годината. Условието е те да са картотекирани състезатели на БФЛА за 2017 г. и те да са родени 1999 г. и по-рано.

 

Можете да изпращате снимка, име, година на раждане, клуб, телефон за връзка на редакционния мейл: office@bgathletic.com.

 

До края на месец май екип на ЕС МЕДИА АД, част от която е и BGathletic.com, ще направи и свои номинации, които да включи в конкурса. От 1 юни започва същинските състезания. Номинираните ще преминат през няколко етапа, като постепенно ще отпадат част от красивите спортисти, за да останат във финалната фаза най-красивите. Победителите ще бъдат определени през октомври.

 

Шампионите в това състезание за красота се определят единствено от читателите ни на специалните платформи:

Miss.bgathletic.com

Mister.bgathletic.com 

 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: Мис BGathletic.com 2017 и Мистър BGathletic.com 2017, номинации
BGAthletic.com


Още по темата


Последни новини Най-четени
Архив
Април 2018