Шрифт:

TESY представи новия си ′умен′ бойлер, управляван със смартфон

TESY представи новия си ′умен′ бойлер, управляван със смартфон
02-06-2017 12:42

Българската компания TESY представи първия в света електрически бойлер, който може да бъде управляван дистанционно чрез мобилно устройство.

 

Modeco Cloud e част от фамилията уреди на компанията, с иновативна технология, които могат да се управляват в облака от всяка точка на света с помощта на мобилното приложение TESY CLOUD. Разработването на подобна технология и внедряването и в уредите за бита не е само технологично постижение, но и стъпка към визията на TESY да се развива в областта на Internet of Things.

 

TESY има тясна връзка с българския баскетбол. Компанията беше основен спонсор на Националната баскетболна лига, а също така осигури участието на националния отбор за младежи до 20 години в мъжкото първенство през 2012/2013. По-назад във времето беше спонсор и на мъжкия национален отбор, а Фикосота подпомагаше баскетбола в Шумен.

 

„Ние отлично разбираме от какво се нуждае съвременният човек и сме горди, че като българска компания, успяваме да внедрим подобни технологии в бита на българина.  Това е една от големите мисии на компанията – не само да е в крак с модерните европейски и световни технологични постижения, а дори да ги изпреварва и внедрява като първа в сектора“, сподели Жечко Кюркчиев, управител на TESY.

 

В най-новата серия електрически бойлери Modeco Cloud са вградени всички продуктови иновации разработени през годините от TESY. Те функционират със специално разработена технология INSUTECH Plus за равномерно разпределяне на изолацията, благодарение на което се постигат изключително ниски енергийни загуби и висок клас на енергийната ефективност.

 

Сред изключителните характеристики, които притежават бойлерите Modeco Cloud са и два патента на TESY – PISTON ефектът – иновативно решение за конструкция на струйника, което управлява смесването на топлата и студена вода и по този начин осигурява до 15% повече топла вода и вграденият турболатор, увеличаващ скоростта на преноса на топлина между топлообменника и водата за битови нужди с до 26%.

 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


BGAthletic.com
Последни новини Най-четени
Архив
Май 2018