Шрифт:

BGathletic.com стана на 7 години

BGathletic.com стана на 7 години
12-06-2017 09:28

Първите 7 вече са факт. Любимият ви сайт за лека атлетика BGathletic.com става днес на 7 години.

 

На 12 юни 2010 г. беше публикувана първата новина, която не беше сензационна, но всъщност даде началото на една бъдеща институция. Днес ни е разрешено да се похвалим – за 7 години се изградихме като основен източник за информация на спортни фенове, приятели и недоброжелатели, колеги-журналисти от България и извън страната – дори такива, които не владеят български език.

 

С BGathletic.com успехите, е и неуспехите, на нашите атлети достигат до всяка точка на света, където има спортен фен от България.

 

За 7 години се случват много неща. Неусетно, с работата си и в нашия любим BGathletic.com изградихме приятелства, възприехме атлетическата общност за наше семейство, бъркахме, но и се поправяхме, пътувахме в преследване на стартовия изстрел.

 

Благодарим на вас, нашите читатели, че 7 години сте ежедневно в BGathletic.com и направихте така че сайтът да е нужен и да осмисляте нашата работа. Когато станахме на 5 години, олимпийската шампионка Тереза Маринова ни пожела да отразим олимпийска титла за България в леката атлетика. Това е мечтата на всички, работещи в BGathletic.com, и желанието, което си пожелаваме днес – да прочетете в BGathletic.com през 2020 г. за най-малкo един златен медал за български лекоатлет от Игрите в Токио. 

 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


BGAthletic.com
Последни новини Най-четени
Архив
Юни 2018