Шрифт:

Габровка и софиянец лидери след първия етап на Мис и Мистър BGathletic.com

Габровка и софиянец лидери след първия етап на Мис и Мистър BGathletic.com
02-08-2017 19:39

Габровката Валерия Стоянова и софиянецът Антонио Иванов оглавиха класирането след първия етап на конкурсите Мис и Мистър BGathletic.com 2017.

 

Стоянова събра 2620 гласа, като остави след себе си Димана Йорданова (1617 гласа) и Симона Иванова (602 гласа). Десетото място – последното, осигуряващо участие и във втората фаза на състезанието за красота, зае Нелина Стоева. Шампионката на 60 м за девойки изпревари само с 1 глас Милена Мирева – 211 срещу 210.

 

В мъжката надпревара Иванов се качи на първо място за етап I с 372 гласа. Само с 4 по-малко втори стана Живко Господинов. Васил Власов събра подкрепата на 226-ма за третата позиция. Десети се нареди Мануел Петров.

 

Гласуването е нулирано и броячът започва да отброява наново. До 31 август ще определите петимата, които ще преминат в третия кръг на Мистър BGathletic.com 2017, както и петте атлетки, които ще се състезават в следващата фаза на Мис BGathletic.com 2017

 

Всички участници могат да изпращат свои снимки, които да се използват в различните етапи на конкурсите, на лични съобщения в официалната страница на BGathletic.com във Facebook, както и на email: office@bgathletic.com

 

Вие решавате кои ще са победителите, затова гласувайте. Уточняваме, че за даден етап може да се гласува само за трима номинирани в конкурс от устройство.

 

Решавате ви:


За Мис BGathletic.com 2017 гласувайте - ТУК

 

За Мистър BGathletic.com 2017 гласувайте – ТУК

 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: Мис 2017, Мистър 2017
BGAthletic.com
Последни новини Най-четени
Архив
Юли 2018