Шрифт:

Мирела: Разочарована съм, излязох за медал

Мирела: Разочарована съм, излязох за медал
Снимка: Илиан Телкеджиев, lap.bg
12-08-2017 23:02 | Яна Касова

Олимпийската вицешампионка Мирела Демирева направи най-доброто си състезание за сезона на световното първенство в Лондон. Тя се класира седма със 192 см, но изрази своето разочарование от състезанието.

 

ПОДРОБНОСТИ ЗА ФИНАЛА НА СКОКА НА ВИСОЧИНА - ТУК

 

„Разочарована съм, излязох за медал. Имаше доста причини, но не искам да се оправдавам. Знам, че мога повече. Представянето беше достойно, но аз излязох за медал. Но медал тази година няма. Затова догодина. 1.95 м беше във възможностите ми, сподели Демирева. - Изпитвам затруднения с разбега си, когато е по-високо напрежението. Трябва изключително много да го изпипам, защото всяка една малка грешка просто ми изяжда скока. Когато съм под напрежение, понякога се засилвам повече и не мога да удържа скока си. Има върху какво да работим. Днес скачах най-хубаво от през целия сезон. Все пак ще запомня сезона с това, че не се скрих, не се скрих от ниските височини, скачах и след няколко години, когато изляза на пистата в Токио, ще знам, че няма д асе уплаша.”

 

До края на сезона Мирела има още едно изпитание. Тя ще скача и на финала на скока на височина на Диамантената лига.

„Имам още едно състезание до края на сезона, потвърдих участие на Диамантената лига в Брюксел. Имам още две седмици за тренировка, така че току-виж завърша сезона с лично постижение”, сподели Демирева. 

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ СНИМКИ ОТ ФИНАЛА НА ДЕМИРЕВА - ТУК

 

От Лондон:
Яна Касова, специален пратеник на BGathletic.com


Новините от световното първенство в Лондон със съдействието на: 

Болница "Тракия" и Парк-Хотел "Стара Загора".


Тагове: СП 2017, Мирела Демирева, Скок височина
BGAthletic.com
Последни новини Най-четени
Архив
Май 2018