Шрифт:

Ефтимова пусна свой бранд на пазара

Спринтьорката Инна Ефтимова пусна на пазара свой бранд, наречен Артина.

 

Наименованието е съчетание от изкуство и името на атлетката, която от малка рисува и признава, че ако не бе спортистка, със сигурност щеше да е художничка. Такива са баща й Любомир Ефтимов и дядо й Георги Милев, а майка й също е завършила изобразително изкуство.

 

Идеята на Инна е да рисува върху различни аксесоари по индивидуални проекти на клиентите си. Нейните рисунки ще придават неповторим облик на чанти, портфейли и дори на кецове.

 

„Идеята ми е главно да рисувам нещата на хората по техен дизайн. Да създам нов облик на стара чанта и обувки или да направя индивидуален дизайн на нещо ново, което да прави притежателя различен и единствен по рода си. Искам от мен хората да могат да си купят нещо, което го няма по магазините“, сподели за „Монитор“ спринтьорката.

 

Тя вече е направила няколко модела на дамски чанти от естествена кожа, които е закупила от Италия. На една от тях е нарисувала смърфиета, на друга – розово фламенго, на трета – образ на жена. „Тези са по моя идея и вече се продават онлайн. Скоро ще има и изрисувани кецове“, разясни Инна. Засега тя не мисли да отваря магазин, но ако дейността й се разрасне, нищо чуждо и това да се случи някой ден.

 

От години Ефтимова се занимава с рисуване, като дори дава свои творби по изложби. Дейността й обаче предимно се свеждаше до това да прави картини за подаръци на свои приятели. Така например преди години за първия си лагер в Риети при треньора на Ивет Лалова - проф. Бономи, Инна му направи специален дар. Нарисува му еднорог с принцеса на гърба му като символ на рядко срещаното добро.

 

„Не съм се отказала от атлетиката, тренирам. Мисля да се готвя за зимния сезон, но все още си търся спонсор“, каза още Ефтимова.

 

Източник: агенция „Монитор”


 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: Инна Ефтимова
BGAthletic.com
Последни новини Най-четени
Архив
Август 2018