Шрифт:

Елена Исинбаева не излиза от кухнята

Елена Исинбаева не излиза от кухнята
21-11-2017 08:59

Известната руска спортистка Елена Исинбаева, която впрочем е и една от любимките на президента Владимир Путин, се оплака от житейските несгоди, които са я сполетели откакто създаде семейство.

 

Бившата звезда в овчарския скок чака второто си дете и междувременно участва и в телевизионно готварско шоу, в което разкри подробности от новия си живот извън пистата.

 

Както се разбира от нейните думи, някогашната свръх успешна спортистка, която заради многобройните си поправки на световните рекорди стана известна и като „женския Сергей Бубка”, на практика не излиза от кухнята. Сега й се налага да приготвя абсолютно всичко за ядене в семейството, независимо че си е наела и домашна помощница.

 

„Съпругът ми яде само тези неща, които аз съм приготвила, оплака се Исинбаева. – Така че ми се налага да готвя много, почти постоянно. Старая се да се справям бързо с тази задача, но същевременно се стремя всичко да е не само вкусно, но и полезно.”

 

Исинбаева започна да откровеничи и по темата за негативните аспекти на личния си живот като вярна съпруга. Оказва се, че в момента голямата шампионка се чувства далеч по-малко свободна.

 

„Всеки ден ставам в седем часа сутринта, защото трябва да нахраня съпруга си и дъщеря си, оплаква се бившата звезда на леката атлетика. – След това изпращам мъжа си на работа и започвам да се занимавам с текущите задачи в моята фондация. Често ми се налага да летя до Москва. Не искам обаче да ме разбирате неправилно. Не искам да кажа, че не съм щастлива от брака си. Напротив, доставя ми истинско удоволствие да ухажвам съпруга си и дъщеря си Ева.”

 

Медиите в Русия припомнят, че догодина Елена Исинбаева ще подари на съпруга си втори наследник. Затова съвсем не е изключено, че с появата на още едно дете в семейството, домашните отговорности на спортистката ще станат значително по-големи.

 

„Засега уверено мога да заявя, че се справям чудесно с ролята на майка и съпруга, така че ще успея да въртя къщата и с две деца, казва Елена. – Сега, освен да управлявам домакинството, успявам да се занимавам и с обществена дейност, участвам с спортния живот на страната, а и като спортен функционер. Смятам и след това да продължавам в същия дух.”

 

Монитор

 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: Елена Исинбаева, Русия, Овчарски скок
BGAthletic.com
Последни новини Най-четени
Архив
Октомври 2018
п»ї