Шрифт:

Два дни до края на номинациите за Мис и Мистър BGathletic.com

Два дни до края на номинациите за Мис и Мистър BGathletic.com
30-05-2018 09:01

Останаха по-малко от 48 часа, в които можете да помогнете в селекцията на участницте в ежегодните конкурси Мис BGathletic.com и Мистър BGathletic.com.

 

Даваме шанс на всеки, който желае да участва. Също така може да номинирате свой съотборник/чка или приятел/ка, който смятате, че е редно да участва в конкурсите.

 

Всяка номинация трябва да бъде изпратена до 31 май 2018 като лично съобщение във Facebook-страницата на BGathletic.com – ТУК

 

За валидни ще се приемат само номинации, които съдържат следната информация:
- снимка на кандидата (по собствена преценка);
- име, години;
- отбор
- телефон за връзка с кандидата.

 

Задължително условие е номиниираните да са картотекирани състезатели на БФЛА за 2018 г. и те да са родени 2000 г. и по-рано.

 

Конкурсите Мис BGathletic.com 2018 и Мистър BGathletic.com 2018 стартират в началото на юни. Екипът на BGathletic.com си запазва правото и на собствени номинации.

 

Очакваме ви! Не се колебайте, защото победителите от конкурсите до сега не само придобиха известност и уважение сред спортния свят у нас, но някои от тях бяха забелязани за модните подиуми, като пред тях се разкриха нови хоризонти. А сега за призьорите ще има и много награди, осигурени от нашите спонсори.

 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: Мис 2018, Мистър 2018
BGAthletic.com
Последни новини Най-четени