Шрифт:

Изберете Спортен талант на публиката

Изберете Спортен талант на публиката
04-06-2018 13:30

Стартира конкурсът „Спортен талант на публиката“. Чрез него „Еврофутбол“ събира гласове за 85-те кандидати по програма „Спортни таланти“ 2018 г., които не са попаднали сред избраните след финалното класиране в периода от 1 март до 1 април 2018 г. 
Гласуването ще продължи до 17 юни 2018 г. включително. На 18 юни българският букмейкър ще обяви един „Спортен талант на публиката“, чийто проект също ще бъде финансиран по програма „Спортни таланти“. 
Можете да дадете своя вот на сайта talanti.eurofootball.bg, раздел „Гласуване на публиката“. След като изберете своя фаворит и кликнете върху „Гласувай“, ще Ви се отвори прозорец, в който трябва да въведете адреса на електронната си поща. На нея автоматично ще Ви бъде изпратен линк. Необходимо е да го последвате, за да потвърдите гласа си. 
Имайте предвид, че от един имейл адрес може да се гласува само веднъж и за един кандидат, а харесванията във Фейсбук не влияят на резултата.
За „Спортен талант на публиката“ за 2018 г. ще бъде обявен състезателят с най-много гласове. Той / тя ще получи своя символичен чек на специална церемония, чиято дата ще бъде обявена допълнително.
Организаторите си запазват правото при установяване на фрапиращ опит за манипулиране на резултатите за даден кандидат, да го дисквалифицират. Вижте правилата на конкурса тук.
Медийни партньори по програма „Спортни таланти“ са: сайтовете Viasport.bg, BGsprint.com, BGathletic.com, actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, blitz.bg, ngobg.info, вестник „Еврофутбол“, агенциите КРОСС и БГНЕС, радиата Дарик радио и Българското национално радио. За поредна година подкрепа оказва и Националната спортна академия „Васил Левски”.

 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: Спортни таланти
BGAthletic.com
Последни новини Най-четени