Шрифт:

Силна конкуренция за втория етап на Мис и Мистър BGathletic.com 2018

Силна конкуренция за втория етап на Мис и Мистър BGathletic.com 2018
19-07-2018 10:18

Само 6 точки разделят 11-тия във временното класиране за Мистър BGathletic.com 2018 от попадане в десетката, която продължава във втория етап на конкурса. На тази неизгодна позиция 13 дни преди края на първата фаза е Божидар Цонев.

 

При жените 11-а в момента е Ралица Нейчева. Тя е на 11 точки от Топ 10, което ще й даде право да продължи напред.

 

Припомняме, че вие решавате кой ще бъде победител и имате шанс да направите разместване във временното класиране на първия етап на конкурсите до 23:59 часа на 31 юли. Само трябва да гласувате за вашите фаворити на интернет платформите съответно miss.bgathletic.com и mister.bgathletic.com.

 

Лидери при Мис BGathletic.com 2018 към 19 юли по азбучен ред, а не по точково предимство, са Андреа Савова, Кристен Радуканова и Преслава Пачеманова. В конкурса Мистър BGathletic.com 2018 също по азбучен ред в тройката са Валентин Янев, Николай Николов и Трифон Илиев.

 

Организатор на конкурса е медийната група ЕС МЕДИА АД с подкрепата на A1. Номинациите за конкурса са направени от читателите на BGathletic.com и от екип на ЕС МЕДИА АД. В конкурса участват само картотекирани състезатели в Българска федерация по лека атлетика, родени през 2000 г. или по-рано.

 

Всички участници могат да изпращат свои снимки, които да се използват в различните етапи на конкурсите, на лични съобщения в официалната страница на BGathletic.com във Facebook, както и на email: office@bgathletic.com

 

Вие решавате кои ще са победителите, затова гласувайте. Уточняваме, че за даден етап може да се гласува само за един номиниран в конкурс от устройство.

 

Гласувайте:

 

За Мис BGathletic.com 2018 гласувайте - ТУК

 

За Мистър BGathletic.com 2018 гласувайте – ТУК

 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: Мис 2018, Мистър 2018
BGAthletic.com
Последни новини Най-четени