Шрифт:

Определете Топ 3 на Мис и Митър BGathletic.com

Определете Топ 3 на Мис и Митър BGathletic.com
23-09-2018 17:18

Конкурсите Мис BGathletic.com 2018 и Мистър BGathletic.com 2018 са в разгара си.

 

Вече започна предпоследната фаза на състезанията за красота. Вече претендентите за титлите са сведени до по пет. Можете да видите кои от номинираните са още в играта и да гласувате за вашите фаворити на интернет платформите съответно miss.bgathletic.com и mister.bgathletic.com.

 

Третият етап ще продължи до 23:59 часа на 15 октомври. Тази фаза е много важна, защото сега се определят Топ 3 за Мис BGathletic.com 2018 и Топ 3 за Мистър BGathletic.com 2018. След 15 октомври в битката остават само призьорите, от които ще определите новите носителите на короните.

 

Във всеки един етап на конкурса гласуването се нулира и започва от нула. 

 

Организатор на конкурса е медийната група ЕС МЕДИА АД. Номинациите за конкурса са направени от читателите на BGathletic.com и от екип на ЕС МЕДИА АД. В конкурса участват само картотекирани състезатели в Българска федерация по лека атлетика, родени през 2000 г. или по-рано.

 

Всички участници могат да изпращат свои снимки, които да се използват в различните етапи на конкурсите, на лични съобщения в официалната страница на BGathletic.com във Facebook, както и на email: office@bgathletic.com

 

Вие решавате кои ще са победителите, затова гласувайте. Уточняваме, че за даден етап може да се гласува само за един номиниран в конкурс от устройство.

 

Решавате ви:

 

За Мис BGathletic.com 2018 гласувайте - ТУК

 

За Мистър BGathletic.com 2018 гласувайте – ТУК

 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: Мис 2018, Мистър 2018
BGAthletic.com
Последни новини Най-четени