Шрифт:

Обучават съдии по спортно ходене

Обучават съдии по спортно ходене
07-10-2018 20:57

Съдийската комисия при БФЛА обяви набирането на кандидати за участие в специализиран курс за съдии по спортно ходене.

Дисциплината спортно ходене е една от най-взискателните, както към състезателите, така и към съдиите, които отговарят за изпълнението на правилата, регламентиращи коректния стил на атлетите. Ето защо както на международно, така и на национално ниво обучението на тези длъжности лица е отделено от подготовката на всички останали съдии в лекоатлетическия спорт.

Курсът ще се проведе в София през есента, като точните му дати ще бъдат обявени след записването на кандидатите. Те трябва да изпратят име и фамилия, информация за град по настоящ адрес и дали имат някакъв опит или квалификация в областта на спортното ходене на e-mail адрес: issk.bfla@abv.bg.
Срокът за записване е до 21 октомври 2018 година.


Ето и текстът, публикуван от Съдийската комисия при БФЛА:

„ОФИЦИАЛНО ОБЯВЛЕНИЕ

ИС на Съдийската комисия при БФЛА на основание РЕШЕНИЕ №5 от 12.09.2018 г., обявява провеждането на курс за съдии по спортно ходене в гр. София. 
СРОК за заявяване на участие – ДО 21 октомври 2018 г. Заявяването на участие в курса трябва да бъде направено по електронен път чрез изпращане на e-mail на адрес: issk.bfla@abv.bg не по-късно от 23:59 ч. на 21 октомври 2018 г.
Кандидатите трябва да изпратят име и фамилия, град по настоящ адрес и информация за някакъв опит или квалификация в областта (ако притежават такива).

След разглеждане на подадените заявки и уточняване броя на участниците в курса ще бъдат определени дните на неговото провеждане, както и датата за изпит. Курсовете за съдии по спортно ходене се провеждат по отделна програма, необвързана с НСОКС.

Съдийска комисия при БФЛА”

 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: Съдии, Спортно ходене, БФЛА
BGAthletic.com
Последни новини Най-четени