Шрифт:

Вижте кои атлети са заплашени от отпадане от Топ 3 на Мис и Мистър BGathletic.com

Вижте кои атлети са заплашени от отпадане от Топ 3 на Мис и Мистър BGathletic.com
11-10-2018 12:35

Остават само пет дни, в които определяте Топ 3 на конкурсите Мис BGathletic.com 2018 и Мистър BGathletic.com 2018.

 

В момента в двата конкурса останаха по пет претенденти, но в 23:59 часа на 15 октомври завършват полуфиналите и от 16 октомври напред продължават само по трима.

 

В момента на застрашителните позиции да отпаднат от финалната битка сред дамите са Кристен Радуканова и Бояна Чепилева. Лидерка във временното класиране е Преслава Пачеманова с 896 гласа.

 

Валентин Янев и Алекс Христов пък са на четвърто и пето място пет дни преди края на предпоследния етап на Мистър BGathletic.com 2018. Трифон Илиев за момента е на върха на класирането с 402 гласа.

 

Имате време да промените ситуацията или да засилите предимството на вашите фаворити. Определяте вие на интернет платформите съответно miss.bgathletic.com и mister.bgathletic.com.

 

Третият етап ще продължи до 23:59 часа на 15 октомври. Тази фаза е много важна, защото сега се определят Топ 3 за Мис BGathletic.com 2018 и Топ 3 за Мистър BGathletic.com 2018. След 15 октомври в битката остават само призьорите, от които ще определите новите носителите на короните.

 

Във всеки един етап на конкурса гласуването се нулира и започва от нула. 

 

Организатор на конкурса е медийната група ЕС МЕДИА АД. Номинациите за конкурса са направени от читателите на BGathletic.com и от екип на ЕС МЕДИА АД. В конкурса участват само картотекирани състезатели в Българска федерация по лека атлетика, родени през 2000 г. или по-рано.

 

Всички участници могат да изпращат свои снимки, които да се използват в различните етапи на конкурсите, на лични съобщения в официалната страница на BGathletic.com във Facebook, както и на email: office@bgathletic.com

 

Вие решавате кои ще са победителите, затова гласувайте. Уточняваме, че за даден етап може да се гласува само за един номиниран в конкурс от устройство.

 

Решавате ви:

 

За Мис BGathletic.com 2018 гласувайте - ТУК

 

За Мистър BGathletic.com 2018 гласувайте – ТУК

 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: Мис 2018, Мистър 2018
BGAthletic.com
Последни новини Най-четени