Шрифт:

Часове до края на Мис и Мистър BGathletic.com

Часове до края на Мис и Мистър BGathletic.com
11-11-2018 18:55

Остава само няколко дни до края на двата конурса Мис BGathletic.com 2018 и Мистър BGathletic.com 2018. До 23:59 часа на 15 ноември 2018 остава само да подредите достигналите до финала от първо до трето място.

 

И сега всичко е във вашите ръце. До 15 ноември определяте носителите на тежката корона за най-красивите атлети за 2018 г. Както във всеки един етап на конкурса, и в последния гласуването е нулирано и започва от нула.

 

Организатор на конкурса е медийната група ЕС МЕДИА АД. Номинациите за конкурса са направени от читателите на BGathletic.com и от екип на ЕС МЕДИА АД. В конкурса участват само картотекирани състезатели в Българска федерация по лека атлетика, родени през 2000 г. или по-рано.

 

Всички участници могат да изпращат свои снимки, които да се използват в конкурсите, на лични съобщения в официалната страница на BGathletic.com във Facebook, както и на email: office@bgathletic.com

 

Вие решавате кои ще са победителите, затова гласувайте. Уточняваме, че за даден етап може да се гласува само за един номиниран в конкурс от устройство.

 

Решавате ви:

 

За Мис BGathletic.com 2018 гласувайте - ТУК

 

За Мистър BGathletic.com 2018 гласувайте – ТУК

 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: Мис 2018, Мистър 2018
BGAthletic.com
Последни новини Най-четени