Шрифт:

Вокалът на The Prodigy участвал в маратон преди да се самоубие

Вокалът на The Prodigy участвал в маратон преди да се самоубие
06-03-2019 08:22

Преди да се самоуби фронтменът на The Prodigy Кийт Флинт е участвал в традиционния селски маратон Челмсфорд Парк Рън, който се е провел през уикенда. 

 

Събитието се провежда всеки уикенд, като предлага няколко дисциплини в дългото бягане и всъщност участниците избират в коя да се включат. Има 5000 м, 10 000 м, полумаратон, а нерядко и маратоснко бягане. 

 

В събота Флинт е бил участник на 5000 м, като дори записал лично постижение от 21:22 мин. Според организаторите и участниците, той бил в страхотно състояние на духа и нищо не предвещавало, че ще отнеме живота си в понеделник сутринта.  Именно от събитието е и последната снимка на фронтмена на The Prodigy жив. 

 

Легендарният музикант беше намерен мъртъв в дома си в имението в Есекс, като основната версия, по която полицията работи, е самоубийство. Флинт е идвал многократно в България с The Prodigy, а в края на март се очакваше да посети страната ни заедно с бившия член на групата Лийрой Торнхил.  Въпреки годините злоупотреби с наркотици и алкохол, музикантът беше известен като страстен почитател на дългите бягания и спорта като цяло.

 

 

---

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


BGAthletic.com
Последни новини Най-четени