Шрифт:

Athletes-USA вече и в България

Athletes-USA вече и в България

От няколко месеца в България навлезе и вече работи организацията Athletes-USA, която помага на млади състезатели да кандидатстват за спортни стипендии в американските университети.


Представител за България и за цяла Източна Европа е бившият тенисист Андрей Андреев, който от години работи в сферата на спортния мениджмънт в Австрия, Англия, Швейцария и Китай. У нас той стана популярен като директор на Българския национален тенис център, под чието ръководство той бе създаден. 


Благодарение на организацията, да следват в САЩ със спортни стипендии вече заминаха 5-има наши състезатели, сред които тенисистът Пламен Авуски и футболистката Виктория Михайлова, спечелила пълна годишна стипендия от $47 000 от университета в Хардфорд. В момента Athletes-USA България работи и с други 15 млади таланта.


Какво трябва да знаете при кандидатстването за спортни стипендии, кои спортисти имат най-голям шанс да ги получат и как да се свържете с организацията, ЧЕТЕТЕ  В ИНТЕРВЮТО, КОЕТО АНДРЕЙ АНДРЕЕВ ДАДЕ ЗА VIASPORT.BG.


BGAthletic.comПоследни новини Най-четени
Архив
Май 2016
Спортни новини