Шрифт:

Reebok представя революционните обувки за бягане ZPump Fusion

Reebok представя революционните обувки за бягане ZPump Fusion
01-06-2015 20:42

С настъпването на лятото световният лидер при фитнес иновациите Reebok обръща специално внимание на бягането, като един от най-ефективните и приятни начини да поддържаме добрата си форма. В рамките на два поредни уикенда (30 и 31 май; 6 и 7 юни) в магазин Sport Depot Младост представител на Reebok ще ви запознае с уникалните предимства на революционните обувки за бягане ZPump Fusion.

Още с появата си преди 25 години иновативната технология Pump прави революция на пазара за спортни обувки и продължава да го прави и до днес. Pump преминава през поколенията, за да се превърне от легендарна обувка в един от флагманите на категорията за бягане.

ZPump Fusion e най-новото поколение обувки за бягане от Reebok, което внася революционни нововъведения в легендарната технология Pump – нова патентована конструкция, запълнена с въздух, която обгръща стъпалото и приема индивидуалната му форма за персонално усещане и стабилност. Това са обувки за бягане, които се нагаждат към вас, а не обратното.

В допълнение към комфортната горна част на обувките, подметката е вдъхновена от революционните гуми със Z шарка на протектора – за перфектен контрол на движението. ZPump Fusion ще ви помогнат да се справите с препятствията при всяко бягане.

За всеки закупен чифт ZPump Fusion между 30 май и 7 юни (включително) Reebok са подготвили специален летен подарък за своите фенове.


BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени