Шрифт:

Построиха специална площадка за Елена Исинбаева

Построиха специална площадка за Елена Исинбаева
14-07-2015 11:16

Елена Исинбаева пусна своя снимка в руските социални мрежи от първата тренировка на индивидуалната спортна площадка, направена специално за нея. „Това е забележителен стадион с многофункционален гимнастически терен, направен от моя треньор Евгени Василевич”, пише шампионката.

Атлетката споделя още, че треньорът й е истински фанатик във своята работа и създава максимално полезни и удобни условия за нейните тренировки. „Евгени Василевич благодаря ви много за вашата отдаденост в работата и за всичко, което правите за спорта във Волгоград и лично за мен.”

Двукратната олимпийска шампионка обяви завръщането си в големия спорт още през февруари. Според треньора й сега е необходимо тя постепенно да се върне във форма, защото 2 години не е тренирала след бременност и раждането на дъщеря й

„Разработил съм специален план за Лена. Първото и появяване на пистата ще бъде чак през януари 2016 г. когато са състезанията за купата на губернатора на Волгоградска област” разказва пред руските медии Евгени Василевич.


Тагове: Елена Исинбаева
BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени