Шрифт:

NIKE+ RUN CLUB – стани част от най-голямата виртуална общност на бегачи от цял свят

NIKE+ RUN CLUB – стани част от най-голямата виртуална общност на бегачи от цял свят
17-07-2015 13:57

Обичаш бягането, но не искаш да тренираш сам? Присъедини се към NIKE+ RUN CLUB София! Ние подкрепяме всеки, независимо от възможностите му. Нашите специализирани инструкции и спортни сесии ще ви направят по-добри, по-бързи, по-смели и по-силни.

NIKE+ RUN CLUB София стартира през май 2014 г. Всеки месец ние организираме  семинари за дишане, правилно тичане, бягания на различни дистанции с участието на опитни бегачи и треньори. При нас може да намерите информация за минали и бъдещи състезания, примерни тренировки и много други полезни съвети и материали. Лоялните ни членове получават поощрителни награди и търговски отстъпки.

Станете наш член и следете актуалните новини в официалната Facebook група Nike+ Run Club Sofia

В глобален мащаб всичко започна с иновативната идея да бягаме заедно с вас, където и да се намирате. Създаването на NIKE+ RUN CLUB води началото си от състезания по бягане, които NIKE организира в различни градове по света. През годините ние искахме да обединим всички участници от тези маратони, да ги накараме да общуват и да се сприятеляват. Оттогава до сега NIKE+ RUN CLUB много бързо се разрастна и вече достига до всеки, който използва иновативните приложения NIKE+. 

NIKE+ RUN CLUB сега е огромна дигитална общност от бегачи от всички краища на света, независимо от нивото на уменията им. Чрез нашата глобална мрежа от инструктори, треньори и професионални спортисти, ние помагаме на всеки бегач, независимо къде се намира. Създаваме приятелства и нови предизвикателства. 

NIKE+ RUN CLUB вече обединява най-доброто от дигиталните приложения NIKE+ RUNNING и NIKE+ TRAINING, опита ни до момента, резултатите от live бяганията и професионалните инструкции в една програма, която служи на бегачите от всички нива.

NIKE+ RUN CLUB апликациите предлагат пакети с нови функции: предоставят нови тренировъчни режими, определяне на собствени маршрути за бягане, по-лесни и по-забавни начини за споделяне с приятели, нови начини за окуражаване и демонстриране на личните успехи и цели, които помагат на бегачите по целия свят да се свържат помежду си и да достигнат нови лични постижения.

NIKE+ RUN CLUB се гради на философията и изповядването на няколко универсални истини, които работят в полза на всеки бегач.

  • Ние вярваме, че всеки може да стане бегач
  • За нас всяко бягане има цел; ние уважаваме бягането, а не се страхуваме от него
  • Ние се възползваме от слабостите си и ставаме по-добри
  • Ние измерваме успеха по възможно най-много начини,
  • За да насърчим всеки
  • Защото ние вярваме в теб!

 Ако и ти искащ да станеш част от нашата глобална мрежа, може да изтеглиш новите мобилните приложения NIKE+ RUNNING APP и NIKE+ TRAINING CLUB APP за iSO и Android оттук:  http://www.nike.com/us/en_us/c/running/nike-run-club

Ела и тренирай заедно с нас офлайн всяка неделя в София, за повече подробности и детайли следи групата ни в Facebook  Nike+ Run Club Sofia

Стани част от Nike + Sofia Run Club


BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени