Шрифт:

Adidas представя Ultra Boost по време на Ekiden

Adidas представя Ultra Boost по време на Ekiden
05-09-2015 13:21

На 6 септември adidas ще представи за пръв път новите попълнения в серията обувки за бягане adidas Boost. Ultra Boost ще дебютират по време на първия Ekiden (щафетен) маратон, който ще се проведе в София.

Освен това, първите 50 отбора, които се регистрират в състезанието, ще получат едноцветни тениски от adidas.

С дебюта си през 2013 г. технологията за омекотяване и възвръщаемост на енергията BOOST промени бягането и спортната индустрия като цяло. adidas не спира с нововъведенията. През последните две години немският спортен бранд разработва допълнителни технологични решения и обогатява серията Boost.

Новите Ultra BOOST съдържат 20% повече амортизираща пяна BOOST. Технологията Primeknit, използвана в горната част на обувката, допринася за адаптиране напълно към индивидуалната форма на стъпалото и така осигурява по-голям комфорт. Новата TORSION® SYSTEM технология, вградена в основата, позволява независимо движение между петата и предната част на стъпалото за първокласна стабилност, както и по-гладко и контролирано бягане.

Всички тези новости ще могат да се видят в шатрата на adidas, която ще се намира на старт/финала на Ekiden. Освен това, именно в нея шестимата участници в първите 50 регистрирани отбора ще получат своите тениски за бягане. Шатрата ще бъде отворена за участниците и посетителите със следния график:

·         4 септември, петък – от 16:00 до 19:00 ч.

·         5 септември, събота – от 09:00 до 19:00 ч.

·         6 септември, неделя – от 08:00 до приключване на състезанието


BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени