Шрифт:

Най-добрият десетобоец вече е треньор

Най-добрият десетобоец вече е треньор
Минчев и Климентинова са колеги-треньори.
25-10-2015 14:39

Най-добрият български състезател в многобоя в последните години Иван Минчев вече е треньор. От няколко седмици Минчев е част от софийската школа Darko Team.

Той работи с деца и води индивидуални занимания по кондиционна подготовка за възрастни. Минчев, който е завършил НСА, съчетава треньорските си ангажименти с личната си подготовка за националното първенство в зала, където отново ще атакува титлата в седмобоя. В Darko Team Минчев си партнира с последната медалистка за България от световно първенство за кадетки - Александрина Климентинова.

Школата, в която тренират повече от 50 деца и любители, вече има нов основен рекламодател – туристическата агенция „Планет турс”.

„Привличането на още един треньор в школата беше наложително заради огромния интерес към нашите занимания. Изключително съм щастлив, че Иван Минчев избра да продължи професионалното развитие в Darko Team. Двамата с Александрина Климентинова са мотивирани да работят за леката атлетика и вярвам, че ще постигнат огромни резултати. Благодаря на туристичексат агенция „Планет турс” за партньорството и финансовата стабилност, която ни осигуряват. Нашите отношения са отличен пример за взаимодействие между бизнеса и спорта”, каза мениджъра на Darko Team Димитър Тасев.


Тагове: Александрина Климентинова, Иван Минчев, Добрич 2016, Седмобой
BGAthletic.com

Коментари



Последни новини Най-четени