Шрифт:

Мис BGathletic.com тренира с най-бързите

Мис BGathletic.com тренира с най-бързите
31-10-2015 13:22

Мис BGathletic.com 2014 Гала Чалъкова вече тренира с част от най-бързите българи в момента. Габровката, която беше избрана за №1 в първия конкурс за най-красива атлетка на България, вече е в групата на Валя Демирева.

Чалъкова тренира редом с европейския вицешампион за младежи на 100 м Денис Димитров, шампионите в различни спринтьови дисциплини в последните години Боян Петров, Петър Кременски, Георги Георгиев-Джопето и други.

Национална вицешампионка на 400 м в зала за девойки до сега се подготвяше в родния си град Габрово. Тя обаче вече е първокурсничка в НСА „Васил Левски” в София и избра да продължи Демирева за нов треньор. Последните седмици Чалъкова беше с новата си група лагер на високопланинската база „Белмекен”.

Гала Чалъкова беше избрана от читателите на BGathletic.com за Мис BGathletic.com 2014, а днес е последният ден, в който можете да гласувате за нейната наследничка – коя да бъде втората носителка на короната Мис BGathletic.com.

Конкурсът за 2015 г. е до полунощ на 31 октомври. Все още можете да гласувате за вашата фаворитка, както  и да дадете предпочитанията си кой да бъде първият Мистър BGathletic.com.

Можете да гласувате за Мис BGathletic.com 2015 – ТУК

Можете да гласувате за Мистър BGathletic.com 2015 - ТУК


Тагове: Гала Чалъкова, Мис 2015, Мис 2014, Мистър 2015
BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени