Шрифт:

Adidas Originals отвори първи магазин ‘Neighborhood’ в София

Adidas Originals отвори първи магазин ‘Neighborhood’ в София
03-08-2016 13:09

Аdidas откри новият си магазин изцяло посветен на Originals.  На площ от 100 кв. м., той се намира на ниво 0 в Mall of Sofia. Изграден е според най-новата дизайн концепция на марката - ‘Neighborhood’ (в превод от английски – квартал). През изминалите две години, подобни магазини отвориха врати в ключови градове по света като: Лондон, Шанхай, Сеул, Москва, Ню Йорк, Токио и Париж.

Концепцията Neighborhood на представителните магазини на adidas Originals е създадена да затвърди връзката на марката с клиентите на стрийт облекло и да потвърди статуса на  Originals като марка-пионер в областта.

Магазинът е с интериор, поставящ акцент върху продукта. Обзаведен е със специално проектирани дисплеи изработени от стомана и дърво в сходни нюанси, търговското пространство е изчистено и рационално, което позволява на стоката да изпъкне. Един от основните акценти е стената за обувки. Като символ на отдадеността на концепцията на новия представителен магазин към местната стрийт култура е новият дизайн на трилистното лого, символът на adidas Originals. То майсторски е комбинирано с 3D карта на града и гордо заема централно място в магазина. 

Магазинът предлага пълната гама Originals – мъжко и дамско стрийт и ежедневно облекло, обувки и аксесоари. Сред предлаганите обувки се открояват емблематичния модел Superstar, както и съвременните силуети на ZX Flux и Tubular. Налична е и последната съвместна колекция с британската певица Рита Ора, в допълнение на предстоящи лимитирани артикули и ексклузивни за магазина продукти.  

Това не е само новият дом на култовата гама Originals, но и място, което марката възнамерява да превърне в пространство, което свързва инфлуенсъри и фенове на култовите маратонки.

 

---


Тагове: Екипировка
BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени