Шрифт:

adidas и технологията BOOST дадоха сила на Аберу Кебеде за победа в Берлин

adidas и технологията BOOST дадоха сила на Аберу Кебеде за победа в Берлин
27-09-2016 10:01

Състезателката на adidas Аберу Кебеде победи в женската надпревара на маратона в Берлин, финиширайки с време 2.20:45 `asa. Кебеде носеше ултра леките и възвръщащи енергията adizero adios BOOST 3.0, с иновативната технология на adidas – BOOST, която има богата история от успехи в маратона.

С дебюта на adizero adios Хайле Гебреселасие поставя световен рекорд за време в Берлин още през 2008 г.; рекорд, който подобрява през 2011 г. Патрик Макау, обут в същия модел маратонки и бягайки по същия маршрут. В същите спортни обувки е обут и Уилсън Кипсанг, когато рекордът за дестинацията е подобрен отново по време на маратона в Лондон през 2014 г. малко преди Денис Кимето да направи най-бързия си маратон в историята на Берлин в същата година и отново с безпогрешните adizero adios BOOST 3.0. 

Съчетаваща безкрайна енергия и лекота на скоростта, adizero adios BOOST 3.0 е абсолютният фаворит за шосейните състезания. 

Технологията BOOST осигурява максимална възвръщаемост на енергия, в сравнение с която и да е друга технология в специализираната индустрия за продукти за тичане., а високо ефективната и гъвкава гумена подметка позволява докосването на земята с ненадминато сцепление и динамичен преход от пръсти към пети.

“Победата на Аберу Кебеде с adidas BOOST демонстрира истинския потенциал на съчетанието между най-добрите световни атлети и водещите иновации в обувната индустрия", каза Матиас Ам, Директор на категорията продукти за бягане adidas Running. „Резултатите на adizero adios boost от маратона сами говорят за себе си, така че ние ще продължим да работим с нашите атлети в името на развитието на най-добрите продукти за бегачите." 

adidas BOOST носеше и Уилсън Кипсанг, който финишира на второ място в мъжката надпревара.  

С ръчно изработен дизайн от легендарния пионер на adizero г-н Омори, adidas adizero adios BOOST разполага с пет ключови предимства за осигуряването на невиждана до момента скорост:

1. Технологията BOOST™ – осигурява максимална възвръщаемост на енергия, в сравнение с която и да е друга технология в специализираната индустрия за продукти за тичане.

2. Microfit в горната част – конструирана за висока скорост - Microfit поддържа стабилността на петите за сигурно напасване и бързо тичане.

3. Подметката Continental Rubber™ – позволява докосването на земята с ненадминато сцепление и мощно оттласкване.

4. Системата Torsion – осигурява оптимален преход и стабилност от пръсти към пети.

5. Материал adiwear – за изключителна издръжливост.

 

---


Тагове: Маратон, Екипировка
BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени