Шрифт:

Adidas представя CLIMAHEAT Есен/Зима 2016

Adidas представя CLIMAHEAT Есен/Зима 2016
10-10-2016 21:18

- Напредъкът в технологията CLIMAHEAT превръща дрехите от колекция CLIMAHEAT за Есен/Зима 2016 в най-добрата затопляща екипировка до момента.

- Новата колекция включва продукти за тренировка, бягане и спорт на открито.

- Дишащите материи и съотношението топлина/тегло на продуктите осигурява топлина и сухота на атлетите при екстремен студ.

- Изолиращата технология използва Polartec® и създадената от adidas Heat Seal Baffling.

Aвангардната затопляща система на adidas, CLIMAHEAT, се завръща за своя трети сезон с нова изолираща технология и приложения. Новата CLIMAHEAT създава най-топлите, най-леките и най-дишащи дрехи на марката до момента, при това приложими в различни области, като бягане, тренировки и спорт на открито.

Ключови иновации като Polartec® Alpha®, Heat Seal Baffling, влакна с куха сърцевина climaheat™ и специално проектираните зони за проветряване подобряват изолацията и пропускането на въздуха, докато намаляват обема на дрехите. За да създаде колекцията Climaheat, която да отговаря на специфичните нужди на рзличните спортовете аdidas работи в тясно сътрудничество с различни атлети. Новите акценти за Есен/Зима 2016 включват якето за бягане CLIMAHEAT и горнището с качулка за тренировки CLIMAHEAT.

Якето CLIMAHEAT е проектирано специално за зимните кросове на открито. Технологията на adidas Heat Seal улавя топлината на тялото и не ѝ позволява да избяга през маншетите и яката. Платът Polartec® Alpha® осигурява на бегачите трислойна хибридна изолация и технология с адаптираща се пропускливост на въздуха, която регулира телесната температурата на 37 градуса по Целзий. Това елиминира нуждата на бегачите да добавят или махат допълнителни слоеве дрехи при промяна на атмосферните условия. Влакната с куха сърцевина climaheat™, вдъхновени от естествената кожа с косъм, улавят топлината и са по-бързосъхнещи. Ергономично проектираната изолация и зони за проветряване намаляват обема като гарантират на атлетите, че ще останат топли и сухи по време на бягане.

Горнището с качулка CLIMAHEAT CAPSULE HOODY, предназначено за зимни тренировки на открито, е изработено от Polartec® Grid Fleece® - лек, издържлив и вятъро непропусклив плат. Тъканта му предлага две лица на дрехата, изработени от съставни нишки с различни дължини. Това увеличава влагоотвеждането с 30% в сравнение с продукти, които използват само един вид нишки. В добавка, влакната с куха сърцевина climaheat™ и улавящите въздуха канали задържат топлината и увеличават изолацията, за да топлят тялото с минимален обем, позволявайки огромна свобода на движението.

Новата колекция ще бъде представена на 7-ми октомври 2016, с нов кратък филм с участието на американските лекоатлети Бри Филнейгъл (Brie Felnagle), Шакира Нелвис (Sharika Nelvis) и Джейсън Ричардсън (Jason Richardson). Тя ще бъде налична по целия свят в избрани магазини adidas, търговски обекти и на www.adidas.com/climazone.

Марвин Хофман (Marwin Hoffmann), adidas Senior Director Horizontal Concepts, коментира:

“С технологията adidas Clima, се стремим да създадем продукти, които позволяват на атлетите да осъществят мечтата си да спортуват където и когато искат. С новата колекция CLIMAHEAT, ние премахнахме ограниченията на студа и снега, за да имат атлетите повече свобода да постигнат максимума на своите възможности и въображение.“

ОЩЕ СНИМКИ РАЗГЛЕДАЙТЕ - ТУК

 

---


Тагове: Екипировка
BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени