Шрифт:

Tommy Hilfiger представя ски колекция съвместно с Rossignol

Tommy Hilfiger представя ски колекция съвместно с Rossignol
16-01-2017 11:52

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, представи колекцията TommyXRossignol - зимна премиум капсулна колекция за мъже, създадена в сътрудничество с Rossignol. Rossignol Group е световен лидер в ски индустрията и има 108-годишна история в създаването на елегантна, комфортна и изискана екипировка. Тя ще бъде достъпна в избрани магазини на марката в Европа, Азия и Америка.

 

„Ските и зимните спортове винаги са били моя страст. От много време исках да създам тази капсулна колекция. Rossignol са най-добрият партньор за това, защото споделят ценностите на Tommy Hilfiger – отличното качество, комфорт и съчетаване на модата и функционалостта. Заедно създадохме ски екипировка в червено, бяло и синьо, която е подходяща както за пистите, така и за града.“ - споделя Томи Хилфигър.

 

Капсулната колекция TommyXRossignol включва спортно облекло и оборудване: якета, жилетки, панталони, ски, ботуши, щеки и каски. Логото и на двете марки, както и емблематичните цветове на Tommy Hilfiger червено, бяло и синьо, присъстват във всички дизайни, които са подходящи както за каране на ски, така и за разходка в града.

 

Четири модела от колекцията бяха представени на модното изложениеPitti Immagine Uomo в Италия между 10 и 13 януари 2017 г. Заедно с колекциите Hilfiger Edition, Tommy Hilfiger Tailored и мъжките колекции Tommy Hilfiger, тази колекция се представя по модерен начин, който отразява стремежа на бранда да свърже традицията с иновацията.

 

 

---


BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени