Шрифт:

Магдалена Христова победител в собствения си турнир

Магдалена Христова победител в собствения си турнир
15-05-2017 10:01

Магдалена Христова спечели едно от най-атрактивните състезания в третият турнир от атлетическата верига за деца GO!KIDS! организирана от спортен клуб „Приорити спорт“, чийто основен двигател е именно бившата атлетка.

 

Националната рекордьорка в скока на дължина в зала се състезава със състезателката си Анжелика Чаушева в щафетата 2х50 м за дете и възрастен на националния стадион „Васил Левски“. Тандемът спечели победата, а в дисциплината се включиха още много родители и елитни атлети от близкото минало, като европейския шампион на скок дължина Ивайло Младенов, шампионката и медалистка от световни и европейски първенства на скок дължина и троен скок Ива Пранджева, най-добрата ни атлетика в скока на дължина в момента Милена Миткова, бившите елитни атлети, които сега тренират деца Красимир Аргиров, Юлияна Маринова, Антоанета Петкова и Андриана Бънова.

 

Отново стотици деца се състезаваха в индивидуалните дисциплини в турнира, като сложиха край на пролетната част на веригата. GOKIDS продължава с още три състезания от октомври.

 

ОЧАКВАЙТЕ резултати в най-скоро време!

 

---


Тагове: GO!KIDS! 2017, Магдалена Христова
BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени