Шрифт:

Удaр в последния рунд

Удaр в последния рунд
Снимка: Илиан Телкеджиев, lap.bg
06-08-2017 18:58

Христо Ченов е многократен шампион и медалист от национални първенства в спринта. Знанията си от практиката и теорията от треньорската професия в леката атлетика сега Ченов успешно налага в настоящата си работа – персонален треньор във фитнес център в една от най-популярните вериги в България и като преподавател във Фитнес Академия България.

В блог си в BGathletic.com Ченов ще помага със съвети към всички ви, защото неговите препоръки са еднакво цении и за професионалните спортисти, и за спортуващите за здраве и за тези, които планират да облекат спортния екип за първи път.

 

Здравейте, приятели!

 

Защо спортът вдъхновява? Свят който е лишен от индивидуализъм, характер и идентичност, в такова време спортната арена е едно от малкото места, на които може да почерпиш вдъхновение от истински истории, истории раждащи легенди... и оставащи във времето.


След падение, след като си бил шампион и всички ти обърнат гръб и никой не вярва в теб, всичко е срещу теб... и заставаш срещу най-великия атлет, в последния "рунд" и последната секунда и няма връщане назад. Когато търпението, упоритостта и шампионският дух вземат връх над абсолютния талант... тогава разбираме, че всичко е възможно. Това са моментите, които определят посоката на събитията.


Джъстин Галин постигна своя подвиг побеждавайки най-добрия, Юсейн Болт несъмнено остава най-великия спринтьор живял някога. И тази загуба прави неговото наследство много по-ценно.


Защото съвършенството е божествено, а уязвимостта е героична.

 

А героите се помнят винаги.

 

Никога не можем да измерим човешката воля, а това оставя неопределени човешките възможности.

 

Не спирайте да вярвате!

 

Успех!
Ваш,
Христо Ченов!

 

Посетете и личната страница на Христо Ченов - ТУК

 

От Доха:

Яна Касова, пратеник на BGathletic.com

 


Новините от световното първенство в Доха достигат до вас със съдействието на: 

Болница "Тракия" и Парк-Хотел "Стара Загора".

 Тагове: СП 2017, Джъстин Гатлин, Юсейн Болт, 100 м
BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени