Шрифт:

GO!KIDS! открива зала ‘Асикс Арена’ в неделя

GO!KIDS! открива зала ‘Асикс Арена’ в неделя
10-11-2017 15:55

Петият турнир от лекоатлетическата верига за деца GO!KIDS! ще открие зала „Асикс Арена” в неделя, 12 ноември.

 

След като официалното „рязане на лентата” на съоръжението беше преместено с ден напред, то ще съвпадне с надпреварата. По взаимно съгласие на организаторите на GO!KIDS!, БФЛА и Министерство на младежта и спорта най-малките атлети ще имат възможността да бъдат първите, които ще тестват пистата.  

 

Първоначално ноемврийският GO!KIDS! трябваше да се проведе на 12-и, но на закритата писта на Националния стадион „Васил Левски”. А финалният шести етап от веригата вече е насрочен за провеждане в „Асикс Арена”.

 

Оргазаниторите на GO!KIDS! – клуб Приорити спорт, обявиха, че програмата на турнира остава същата – 60 м и скок на дължина от място за всички възрасти, но с начален час 13:00 часа в откриващата се „Асикс Арена”. Първоначално обявената програма с начален час 11:00 часа ще следва същата последователност и за неделя, но с разлика от два часа.   

 

Така дългоочакваното откриване на зала „Асикс Арена” ще бъде мащабно – с около 500 деца, които ще се състезават на пистата. На официалната церемония в 13:00 часа са поканени и всички състезатели и треньори от клубовете, членуващи в БФЛА.

 

Днес е последната възможност за записване за участие на GO!KIDS!. Направете го на email: prioritysportbg@gmail.com, а таксата за участие е 10 лв. на дете.

 

Можете да видите програмата за състезанието – ТУК, като имате предвид, че началният час е 13:00 часа. Така също и редукцията на дисциплините за отделните възрасти до 60 м и сок дължина от място.

 

---


Тагове: GO!KIDS! 2017, Асикс Арена, Фестивална, ММС, БФЛА
BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени