Шрифт:

Мирела Демирева с нов приз за №1

Мирела Демирева с нов приз за №1
13-12-2017 15:06

Мирела Демирева беше определена за Лекоатлет на 2017 година на Берое – Стара Загора.

 

Тя се класира седма във финала на скока на височина на световното първенство в Лондон, а на Балканиадата стана втора. От клуба отчитат и участието и победата на Демирева на техния турнир „Самарско знаме”.

 

Мирела Демирева не успя да присъства лично на церемонията по награждаването в Парк-Хотел „Стара Загора“, но благодари с видеопоздрав от Испания, където в момента е на тренировъчен лагер.

 

Клубът отличи още 9 свои състезатели, които заедно с Демирева оформиха символичния „отбор“ на 10-те най-добри лекоатлети на СКЛА „Берое“ за 2017 г. Спринтьорът Денис Димитров с пет златни, сребърен и бронзов медалии от национални и международни състезания, и Иван Попов - златен, три сребърни и четири бронзови отличия, оформиха почетната тройка.

 

В Десетата влязоха още Диляна Йоргачкова, Милен Вълканов, Елеонора Драгиева, Велин Коваленко, Стефан Стефанов, Марк Славов, и щафетата на 4х400 мм на клуба в лицето на Живодар Костов, Александър Стайков, Алекс Йорданов и Живко Георгиев.

 

Отличието „Треньор на 2017 г.“ получи София Събева.

 

Спортистите бяха наградени с купи, връчени им от зам. кмета на Стара Загора г-жа Красимира Чахова, и бяха поздравени от члена на УС на клуба г-жа Емилия Драгиева. Тя предаде и посланието на президента на СКЛА „Берое“ г-н Иван Колев, който пожела на над 500-те членове на клуба, сред които много деца, здраве и още по-високи спортни върхове през новата 2018 г.

 

 

---


 

---

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: Мирела Демирева, Стара Загора, Денис Димитров, Иван Попов
BGAthletic.com

Коментари
Последни новини Най-четени