Шрифт:

Adidas представи силуетите UltraBOOST и UltraBOOST X

Adidas представи силуетите UltraBOOST и UltraBOOST X
09-03-2018 18:29

Adidas представи осъвременените модели UltraBOOST и UltraBOOST X, проектирани да разчупят границите на технологията, като организира специално събитие, посветено на бягането.

 

25 представители на водещи печатни и електронни медии заредиха деня си с енергия, като се включиха в спортно преживяване заедно с професионалните атлети: Надя Младенова, национален състезател по карате Шотокан и световен шампион в категория 55 кг., силов и кондиционен треньор; Мартин Гаджев, трикратен републикански шампион по кикбокс и основател на първата българска академия по фитнес и спорт BFS Academy, професиoналният инструктор от Orange Fitness Николай Кирилов, Ангел Караиванов, световен и европейски шампион по граплинг, многократен национален шампион по борба, граплинг, ММА и сумо, с повече от 15 години опит в професионалния спорт, изявения участник в редица маратони и състезания Калин Стоянов и Живко Стоименов професионален ММА боец.

 

Събитието се проведе във фитнес клуб Fit City, като включи и бягане на пистата на Националния стадион „Васил Левски“. То беше част от глобалната кампания на adidas Running „Energy From The Ground Up“ (Енергия от начало до край), създадена да почете суровите, нефилтрирани емоции и енергия от пътешествието на бегачите преди, по време на и след всяко бягане.

 

Дизайн подходът за пролет/лято 2018 се базира на нови характеристики, които са вдъхновени от най-доброто от предишните модели UltraBOOST. В моделът UltraBOOST вентилационните отвори на оригиналния UltraBOOST са поставени отново в горната част, в ключовите за потенето на крака зони – в предната част на обувката. Комбинирайки това с новоразработения състав на PrimeKnit, проектиран да намали разтягането и осигури на бегачите първокласно напасване и допълнителна стабилност, изцяло новите UltraBOOST са наистина уникално предложение. Силуетът се отличава и с високотехнологичния Fit Counter, вграден в петата и позволяващ свободно движение на ахилесовото сухожилие, докато вградената средна част на подметката от BOOST, осигурява на бегачите адаптивност, омекотяване и възвръщане на енергията.

 

Моделът UltraBOOST X комбинира най-доброто от силуетите за бягане UltraBOOST Uncaged и adizero Sub2, при които конструкцията е по-събрана, за да осигури на модела по-елегантна дамска естетика. Смесвайки дизайна с модерните женски дизайн специфики, включително Adaptive Arch (гъвкав свод), който позволява на горната част от PrimeKnit да се напасне към всяко стъпало, докато се движи в синхрон с бегача, UltraBOOST X гарантира стил и функционалност. Интегрирана специално моделирана средна част на подметката от BOOST допълва дизайна на гъвкавия свод, позволявайки на отделните елементи да работят в синхрон, за да осигурят по-добра стабилност и омекотяване. 3D Sculpted Heel Counter (триизмерно моделираната пета на обувката) също е проектирана да позволи плавно вертикално движение на ахилесовото сухожилие.

 

Събитието за пореден път показа, че аdidas е име, което на всички езици може да се преведе и с една-единствена друга дума: спорт.

 

Можете да следите всички новости за adidas в официалния новинарски сайт: http://news.adidas.com/BG, както и в каналалите в YouTube, Facebook и Twitter.

 

 

 

---


Тагове: Екипировка
BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени