Шрифт:

Вижте кои атлети са във втория етап на Мис и Мистър BGathletic.com

Вижте кои атлети са във втория етап на Мис и Мистър BGathletic.com
01-08-2018 09:41

Вече сме във втория етап на конкурсите Мис BGathletic.com 2018 и Мистър BGathletic.com 2018.

 

До 23:59 часа на 31 юли 2018 г. определихте кои десет атлети и десет атлетки да преминават в следващата част на състезанието за красота. Можете да видите кои от номинираните са още в играта и да гласувате за вашите фаворити на интернет платформите съответно miss.bgathletic.com и mister.bgathletic.com.

 

Вторият етап ще продължи до 23:59 часа на 15 септемри, като в третата фаза ще продължат само по 5 атлетки за Мис BGathletic.com 2018 и 5 атлети за Мистър BGathletic.com 2018. Следващите етапи ще продължат до октомври, когато ще станат ясни и победителите.

 

Във всеки един етап на конкурса гласуването се нулира и започва от нула. 

 

Организатор на конкурса е медийната група ЕС МЕДИА АД. Номинациите за конкурса са направени от читателите на BGathletic.com и от екип на ЕС МЕДИА АД. В конкурса участват само картотекирани състезатели в Българска федерация по лека атлетика, родени през 2000 г. или по-рано.

 

Всички участници могат да изпращат свои снимки, които да се използват в различните етапи на конкурсите, на лични съобщения в официалната страница на BGathletic.com във Facebook, както и на email: office@bgathletic.com

 

Вие решавате кои ще са победителите, затова гласувайте. Уточняваме, че за даден етап може да се гласува само за един номиниран в конкурс от устройство.

 

Решавате ви:

 

За Мис BGathletic.com 2018 гласувайте - ТУК

 

За Мистър BGathletic.com 2018 гласувайте – ТУК

 

---


Тагове: Мис 2018, Мистър 2018
BGAthletic.com

Коментари



Последни новини Най-четени