Шрифт:

Ваня Стамболова влиза във Фермата

Ваня Стамболова влиза във Фермата
Снимка: Getty Images
20-08-2018 10:00

Европейската шампионка на 400 м от Гьотеборг 2006 Ваня Стамболова ще бъде една от звездните участнички в новия сезон на риалити предаването „Фермата” по bTV. Четвъртият сезон започва през септември и ще бъде под мотото „Съединение”

 

„Това е едно страхотно предаване, в което се изисква физическа сила, борбеност, както и издръжливост. Затова мисля, че е подходящо за мен, коментира Стамболова в реклама за предаването. - Не бих казала че съм лидер, въпреки че съм много борбена и знам, че в моментите, в които трябва да се стегна, мога да се боря до край. Много съм изпълнителна. Индивидуалист съм, защото моят спорт леката атлетика е индивидуален. Но мога да работя и в екип. Не съм имала село, не знам какво е това селски живот. Много ми се иска да придобия умения, които могат да ми бъдат в полза за в бъдещи, както и да се върна малко назад във времето без мобилни телефони, без технологии, което ще бъде доста разпускащо за мен. Това, на което мога да науча останалите участници, е, надявам се, борбеност, хъс, издръжливост.  Искам да бъда първата жена победител във „Фермата”.”

 

Стамболова ще навърши 35 г. на 28 ноември. Тя е национална рекордьорка на 400 м (49.53 сек) и 400 м с пр. (53.68 сек), както и на 400 м в зала (50.21 сек). Варненката е носителка на общо на два медала от световни първенства в зала, а освен европейската титла на 400 м тя има и сребърно отличие на 400 м с пр. от Барселона 2010.   

 

---


Тагове: Ваня Стамболова, 400 м, 400 м с пр.
BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени