Шрифт:

Назначиха нов заместник-министър на младежта и спорта

Назначиха нов заместник-министър на младежта и спорта
03-04-2019 16:55

Николай Павлов е назначен за заместник-министър на младежта и спорта със заповед на министър-председателя Бойко Борисов.

 

Николай Павлов е магистър по икономика от Университета за национално и световно стопанство в София. Бакалавърската си степен на образование завършва в Италия със специалност “Туристически науки”.

 

Зам.-министърът на младежта и спорта отлично владее английски, италиански и испански език.

 

От 2018 година до момента, както и в периода от юни 2016 г. до февруари 2017 г. е заемал поста парламентарен секретар в Министерството на труда и социалната политика. В същото ведомство е работил и в Главна Дирекция „Европейски фондове и международни програми и проекти“.

 

Има и дългогодишен опит в международни компании, като е организатор и деен участник при сформиране на екипи за участие в спортни и културни мероприятия в Милано.

 

Образователното и професионалното му развитие в чужбина дава на Николай Павлов възможност да общува с млади хора от всички краища на света.

 

До назначението на Павлов се стигна, след като преди десет дни оставка от поста подаде Ваня Колева. Тя трябваше да освободи мястото, тъй като стана ясно, че е закупила жилища под пазарната им стойност от фирма „Артекс”.

---

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


Тагове: ММС
BGAthletic.com

Коментари
Последни новини Най-четени