Шрифт:

Каним децата на 1 юни да спортуват заедно със СПРИНТ и Viasport.bg

Каним децата на 1 юни да спортуват заедно със СПРИНТ и Viasport.bg
12-05-2019 11:10

Третият детски спортен празник на списание СПРИНТ и Viasport.bg, организиран от S Media, се очаква да събере 400 деца и общо над 3000 души по алеите на Борисовата градина в София на 1 юни 2019 г.


Под мотото „Нека спортуваме заедно“ единственото спортно списание в България и единственият сайт за детско-юношески спорт, съвместно със Столична община и инициативата София – Европейска столица на спорта, ще предоставят възможност на децата да премерят сили в 3 основни спорта – лека атлетика, волейбол и баскетбол, както и да се пробват в 6 други спорта, които ще бъдат с демонстративен характер. Това са фехтовка, ориентиране, карате, кикбокс, спортна гимнастика и Fit Kid.


Празникът ще е в сърцето на Борисовата градина – детската площадка „Слончето“ и алеите към Езерото с лилиите. Надпреварите и различните други активности ще са във времето от 10 до 16 часа в Деня на детето - 1 юни, събота.


За по-добра организация на състезанията по лека атлетика, волейбол и баскетбол е желателно предварително записване на events@s-media.bg, като крайният срок е 26 май 2019 г.


Паралелно с провеждането на демонстративните спортове гостите на празника и техните деца ще могат да получат информация и специализирани консултации от професионални треньори и специалисти.


Освен масовото спортуване и запознаването с нови спортни дисциплини, празникът има за цел да изгради култура и отговорност у децата към парковата среда като място за отдих и развлечения.


За всички участници са осигурени предметни награди.

---

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


BGAthletic.com

Коментари
Последни новини Най-четени