Шрифт:

Може ли да се направи печеливш онлайн залог в леката атлетика?

Може ли да се направи печеливш онлайн залог в леката атлетика?
Снимка: Getty Images
18-06-2019 12:51

По света има много любители на спорта. И докато едни се задоволяват с това да гледат отделни мачове или състезания, то други са много по-запалени, като следят всяка проява на любимия си отбор или играч. Трети пък отиват и  доста по-далеч, като се включват по-активно в играта и залагат на своите фаворити. 

 

Това, разбира се, може да се прави и само за забавление, но с повече познания по въпроса залагането може да се превърне и в успешен начин за печалба на пари.

Печалбите са достъпни както за новаците в онлайн залозите, така и за тези, които от години се наслаждават на тръпката от хазартните игри. Колкото по-запознат обаче е човек с различните тънкости при залагането, толкова по-лесно може да се окаже победител.

 

Независимо дали за първи път сте решили да се пробвате, като заложите на любим играч или отбор, или имате повече опит при залагането, едно от първите неща, които помагат за успешното залагане е да изберете букмейкъра, който да предложи предпочитаните от вас условия.

Сравняването на различни онлайн букмейкъри обаче отнема много време, затова на помощ идват сайтове като Нострабет, които значително улесняват тази задача. С тяхна помощ можете да видите условията, които предлагат различните букмейкъри събрани удобно на едно място, за да можете да направите най-добрия избор. Така не само можете да видите на едно място кои са букмейкърите с най-висок рейтинг, но и да видите дали предлагат залози на спорта, от който се интересувате, минималния залог, минималния депозит, максималната печалба и много други, за да направите успешно сравнение и да изберете най-добрия за вас вариант.

Освен това така ще можете да проследите и кой букмейкър предлага следене на живо на различни състезания, което е изключително голямо улеснение за любителите на спорта и залаганията.

 

Изборът на букмейкър обаче е само началото, защото след като пристъпите в света на залаганията, там ви очакват много начини да си изпробвате силите, но и да проверите знанията си за любимия играч, за да сте сигурен, че ще имате по-големи шансове за успешен залог.

Много хора смятат, че спортните залози зависят изцяло от късмета. Късметът, разбира се, играе своята роля, но той не е всичко. Можете значително да увеличите шансовете си за успех, като научите повече за това как да залагате.

 

Когато става въпрос за индивидуални състезатели, какъвто е случаят например с леката атлетика, от голямо значение са именно познаването на спортиста и неговата история – в кои състезания се е представял добре, каква е настоящата му форма, има ли скорошни контузии. За имате знания по тези въпроси, е от голямо значение да следите постоянно новините около любимите си спортисти. Ще ви бъде в помощ и това да анализирате поведението му предишни състезания и да вземете предвид други фактори, които също биха повлияли на представянето му.  Преди години са се приемали и залози за известният шампион Бен Джонсън, като залозите са били дали ще бъде хванат отново с допинг или не. Сами се досещате докъде може да стигне комбинативността на букмейкърите.

Можете да отидете и по-далече, като следите внимателно не само любимите си състезатели, но проследите изкъсо и целите състезания, както и най-силните претенденти на вашите фаворити. Анализирайте успехите и провалите на отделните състезатели.

 

За любителите на спорта, разбира се, това не само не е проблем, а е голямо забавление. Именно тези знания обаче може да се окажат ключа към печелившия залог, защото точно обмислените залози, подплатени с опит и знания, водят до печалби. 

 

За да направите печеливш залог, можете да си помогнете много и като използвате наличните онлайн прогнози и стратегии, подходящи за залагане на лека атлетика.

 

Леката атлетика предлага чудесни възможности за печалба, тъй като дава възможност в рамките на едно състезание да се правят залози на много състезатели. От друга страна, това, че се залага на отделни личности, дава възможност участията им преди това и настоящата им форма да се проследи много по-успешно в сравнение с груповите спортове.  

 

---


 

---

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


BGAthletic.com

Коментари
Последни новини Най-четени