Шрифт:

Спорт и музика с Qatar Live

Спорт и музика с Qatar Live
26-11-2019 08:09

Декември е месецът, в който в Доха ще звучи много музика и ще се играе футбол. Фестивалът Qatar Live обединява спортни и музикални събития в катарската столица.

 

Не пропускайте сцена, създадена за легенди. От 26 ноември до 8 декември Катар ще е домакин на 24-тото издание на Arabian Gulf Cup, на което най-добрите футболни отбори в региона ще се състезават за шампионската титла. Между 11 и 21 декември пък футболисти ще състезават за славата на FIFA Club World Cup Qatar 2019.

 

Развлечения с известни световни изпълнители

 

Танцувайте под звездите по време на Qatar Livе заедно с много суперзвезди, които ще пеят за вас. Гледайте на живо и се забавлявайте с Маруун Файв (Maroon 5), Кейти Пери (Katy Perry), Малума (Maluma) и още много изпълнители на живо, които ще Ви завладеят с незабравими емоции и настроение.

 

Фестивал на мечтите (Daydream Festival)

 

Сънували ли сте някога с отворени очи? На Фестивала на мечтите мислите за вълшебство стават реалност, оживяват, а вдъхновението премахва границите. За фантазиите няма ограничения и времето е безкрайно. Този белгийски фестивал е известен с театралните си декори и приятна атмосфера. Номиниран е за Най-добър нов фестивал на Европейските танцови награди.

 

И още много арабска музика, топло посрещане и възможности да стъпите в пустинята на камила или с висока скорост на джип сафари, a подробности - ТУК

 

---


BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени