Шрифт:

Баница с късмети и коледна наздравица от спортния екип на S MediaНеусетно стигнахме до издание №10 на Студио СПРИНТ и какъв по-подходящ момент за този наш крайъгълен камък от навечерието на Коледа.

 

Затова, №10 е по-специален.

 

В Студио СПРИНТ сега, малко преди Бъдни вечер, спортните журналисти от S Media AD вдигаме наздравица за Коледа и за българския спорт. Къде сериозно, къде шеговито екипът ни коментира специалните си късмети от баницата, естествено на спортна тема.

 

С късмети в ръка, прави и анализ на изтичащата спортна 2019 година и споделят очакванията си за олимпийската 2020-а. Нова година с поглед към Токио!


Поредното предаване на Студио СПРИНТ със сигурност ще добави добро настроение в празничния ден за всички, които обичат спорта. Гледайте го и не забравяйте да се абонирате за youtube канала BGsprint.com. Наздраве!


В Студио СПРИНТ №10 сега участват: Николай Кръстев (сп. СПРИНТ), Ваня Николова (Viasport.bg), Иван Вълчанов, Мария Мицова и Мария Маринова (BGbasket.com), Ани Колева (BGvolleyball.com), Яна Касова (BGathletic.com), Емилиян Онуфриев (BGFootball.com) и Василен Димитров (BGswim.com), а зад камерата отново е Константин Гюров (Sportmedia.tv). Нашите колеги Станко Димов (Tennis24.bg), Малинка Димитрова (BGvolleyball.com), и Ростислав Русев (сп. СПРИНТ) отсъстват от кадър, но като целия ни екип се трудят неуморно, за да бъде S Media това, което е!

 

---


 

---

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


BGAthletic.com

Коментари
Последни новини Най-четени