Шрифт:

SENSHI се завърща с пето грандиозно бойно шоу

SENSHI се завърща с пето грандиозно бойно шоу
04-01-2020 12:06

След страхотния успех и взривоопасни битки, които нажежиха варненската публика през октомври, вече е ясна и следващата дата за най-зрелищното бойно шоу SENSHI. То ще се проведе на 22 февруари 2020 година, а домакин отново ще е морската столица на България Варна – градът, известен с традициите си в бойните спортове.

 

Феновете могат отсега да се готвят за 9 супер битки и много екшън на ринга. Организаторите все още пазят в тайна в какви стилове ще са сблъсъците, но мястото вече е ясно. Бойната галавечер ще се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна, където през октомври на SENSHI 4 световната и европейската ни шампионка по кикбокс и муай тай за 2019 година Теодора Кирилова извоюва исторически успех за България, нокаутирайки непобеждаваната досега киргизстанка Бегаим Какчекеева, която се състезава за Русия.

 

Българските асове за пореден път доказаха класата си, надвивайки сериозни опоненти в сблъсъци по карате киокушин, по правилата на новата Професионална лига на Световния киокушин съюз, както и в стил К-1. С купи от супертурнира SENSHI 4 си тръгнаха капитанът на националите ни по кикбокс двукратен световен шампион при професионалиститеАтанас Божилов, Атанас Божилов, многократният ни медалист по киокушин и рекордьор по успехи на ринга на галата Николай Йоргов, варненският кикбоксьор и шампион по кикбокс, бокс и киокушин Едуард Алексанян и световният шампион по муай тай за 2019 година Петър Стойков. С победа на ринга на SENSHI дебютира и един от най-младите и талантливи български бойци, който от години живее и тренира в Дания – Али Юзеир.

 

Очаквайте подробности кои ще са следващите големи имена, които предстои да взривят публиката във Варна на SENSHI 5! За повече информация следете уебсайта на SENSHI - www.senshi.com. Подробности, снимки и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI.

 

---


BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени