Шрифт:

ОСК ЦСКА обявиха инициатива за Национален съюз на спортните клубове

ОСК ЦСКА обявиха инициатива за Национален съюз на спортните клубове
28-01-2020 10:04

Обединени спортни клубове ЦСКА организират за 20-а поредна година церемония по награждаването на най-добрите спортисти и треньори за 2019 г. На събитието ще присъстват червени легенди, спортисти, треньори и деятели от всички поколения на ЦСКА.

 

Организатор на събитието в България е председателят на Обединени спортни клубове Георги Калчев. Церемонията ще се състои на 30 януари в Централен военен клуб от 18.30 часа. Поканени са всички министри от кабинета начело с министъра на младежта и спорта Красен Кралев. До момента единствено кметът на София Йорданка Фандъкова е обещала да присъства.

 

Сдружение "Червени сърца" също ще отличат млади таланти със специални награди. Председателят на Обединени спортни клубове Георги Калчев обяви, че е създаден инициативен комитет, който да избере дата за учредяване на нова организация "Национален съюз на спортните клубове".

 

"Надяваме се този път тази инициатива да успее. Това е най-добрият партньор, който може да има едно правителство. Зад тази инициатива застават много председатели на клубове и бивши шампиони и медалисти. Вярваме, че този път ще успеем, защото сме много силни", каза Калчев на пресконференция днес.

 

От ОСК ЦСКА пледират за спешни мерки за развитие на училищния и детско-юношеския спорт. На празника в четвъртък за доброто настроение на гостите ще се погрижат любими български изпълнители като Орлин Горанов, Стоян Бончев, Соня Иванова и много други млади таланти.

 

---


Тагове: ЦСКА
BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени