Шрифт:

Красота с чук - Екатерина Димова - четете онлайн в списание СПРИНТ

Красота с чук - Екатерина Димова - четете онлайн в списание СПРИНТ
07-05-2020 15:23

За първи път списание СПРИНТ публикува цял брой, който можете да прочетете онлайн, и то безплатно.

 

Правим жеста към нашите стари и нови читатели с оглед трудната ситуация, в която е разумно да останем вкъщи.

 

Надяваме се текстовете от брой 3 (март-април 2017 г.) на спортното списание на България да оцветят ежедневието ви. И да покажат нагледно на всички, че СПРИНТ е истинско колекционерско издание – всеки брой е интересен и години, след като е излязъл.

 

В броя онлайн можете да проччетете и няколко теми на атлетическата тема - Първата над 2 метра или историята на Людмила Андонова, да видите фотосесия на многократната шампионка на страната ни в хвърлянето на чук Екатерина Димова, както и представяне на едиин от най-дейните клубове в страната - Приорити спорт.

 

ЧЕТЕТЕ ГО ТУК СЕГА

 

А въпреки ограничения обществен живот в момента, новият брой 21 на СПРИНТ може лесно да стигне до вас, както е лесно и да четете редовно списанието нататък. Редакцията прави собствена доставка и абонамент. 

 

Ще получите новия брой вкъщи (без пощенски разходи за вас) след плащане на банковата ни сметка и като пишете на gpetrov@s-media.bg.

 

Специален промоционален годишен абонамент за списание СПРИНТ ще тече през целия месец май. 6 броя - само 30 лева! Така спестявате 12 лева, а получавате поръчаните списания директно у дома без пощенски разходи за вас.

 

Печелите и още – СПРИНТ ще се появи в нов, по-голям формат, в луксозно оформление, с вече обичайния бонус - приложението за детско-юношески спорт „Бъдеще“.

Промоцията важи до 31 май 2020 г.


Разпространение на СПРИНТ:
Ганчо Петров, 0882-500-771
gpetrov@s-media.bg
Банкова информация:
Пощенска банка АД
IBAN – BG49BPBI81701605459573
BIC - BPBIBGSF

 

---


Тагове: Екатерина Димова, Чук, Балчик
BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени