Шрифт:

Как виртуалните спортове и eSports се превърнаха в хит в онлайн букмейкърите?

Как виртуалните спортове и eSports се превърнаха в хит в онлайн букмейкърите?
21-05-2020 17:10

Развитието на технологиите са в основата на появата на компютърните видео игри. Благодарение на тях се появиха и виртуалните спортове и eSports. Между двете дисциплини обаче има голяма разлика – във виртуалните спортове в WinBet и друг букмейкър един срещу друг се изправят отбори или състезатели, чийто резултат се генерира от компютърен софтуер. При тях няма човешка намеса, като всичко до голяма степен се базира на случайността. Докато в електронните спортове – т.нар. еSports, в мачовете участие взимат реални играчи. Електронните спортове са част от спортните залози на всеки букмейкър. При тях има големи турнири, високи наградни фондове, голям брой публика и т.н. - те са реални спортни събития.

 

Както виртуалните спортове, така и еSportsдобиха голяма популярност в последните години. Онлайн букмейкърите увеличиха събитията си на двете дисциплини и ангажират своите потребители на тези игри. Да кажем, че ако преди 10 години виртуалните спортове са предлагали залози само на футбол, то днес може да залагате на виртуален баскетбол в интернет, виртуален тенис, виртуални конни състезания, виртуални турнири по тенис на маса и много други. Виртуалните спортове са най-добрата алтернатива, когато няма спортни събития в букмейкърите. Ако играчите искат да залагат, то просто може да влязат в съответния раздел за виртуални игри и да изберат на какво да правят залози. Да кажем, че 01:00 ч. През нощта и няма футболни мачове на живо, а не ви се чака до другия ден, за да заложите. Тогава ще влезете във виртуалното първенство на букмейкъра – например Световното първенство, което се предлага от много букмейкъри. Във виртуалното световно първенство мачовете се провеждат на всеки три минути. Вие имате куп опции, на които да залагате, като всички тези пазари са достъпни и на реалните футболни мачове. Вие ще сте наясно как да заложите, но няма как да направите анализ на събитието. Коефициентите на виртуалните спортове може да се подвеждащи, така че бъдете разумни във вашите залози.

 

Електронните спортове онлайн имат голям брой почитатели. Професионалните геймъри и отбори имат милиони фенове и големите турнири се гледат от аудитория, която е по-голяма от финалите на Супербоул или Шампионска лига. Esportsе една от най-бързо развиващите се индустрии. Предвид този факт, нормално е и електронните спортове в онлайн букмейкърите да се радват на успех. В Палмсбет електронни спортове, много хора може да правят залози на игри като CS:GO, Dota 2, League of Legends и др. Всички популярни турнири ще бъдат достъпни за залагане с голям брой пазари, което е само в плюс за потребителите на букмейкъра.

 

---


BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени