Шрифт:

Как виртуалните спортове и eSports се превърнаха в хит в онлайн букмейкърите?

Как виртуалните спортове и eSports се превърнаха в хит в онлайн букмейкърите?
21-05-2020 17:10

Развитието на технологиите са в основата на появата на компютърните видео игри. Благодарение на тях се появиха и виртуалните спортове и eSports. Между двете дисциплини обаче има голяма разлика – във виртуалните спортове в WinBet и друг букмейкър един срещу друг се изправят отбори или състезатели, чийто резултат се генерира от компютърен софтуер. При тях няма човешка намеса, като всичко до голяма степен се базира на случайността. Докато в електронните спортове – т.нар. еSports, в мачовете участие взимат реални играчи. Електронните спортове са част от спортните залози на всеки букмейкър. При тях има големи турнири, високи наградни фондове, голям брой публика и т.н. - те са реални спортни събития.

 

Както виртуалните спортове, така и еSportsдобиха голяма популярност в последните години. Онлайн букмейкърите увеличиха събитията си на двете дисциплини и ангажират своите потребители на тези игри. Да кажем, че ако преди 10 години виртуалните спортове са предлагали залози само на футбол, то днес може да залагате на виртуален баскетбол в интернет, виртуален тенис, виртуални конни състезания, виртуални турнири по тенис на маса и много други. Виртуалните спортове са най-добрата алтернатива, когато няма спортни събития в букмейкърите. Ако играчите искат да залагат, то просто може да влязат в съответния раздел за виртуални игри и да изберат на какво да правят залози. Да кажем, че 01:00 ч. През нощта и няма футболни мачове на живо, а не ви се чака до другия ден, за да заложите. Тогава ще влезете във виртуалното първенство на букмейкъра – например Световното първенство, което се предлага от много букмейкъри. Във виртуалното световно първенство мачовете се провеждат на всеки три минути. Вие имате куп опции, на които да залагате, като всички тези пазари са достъпни и на реалните футболни мачове. Вие ще сте наясно как да заложите, но няма как да направите анализ на събитието. Коефициентите на виртуалните спортове може да се подвеждащи, така че бъдете разумни във вашите залози.

 

Електронните спортове онлайн имат голям брой почитатели. Професионалните геймъри и отбори имат милиони фенове и големите турнири се гледат от аудитория, която е по-голяма от финалите на Супербоул или Шампионска лига. Esportsе една от най-бързо развиващите се индустрии. Предвид този факт, нормално е и електронните спортове в онлайн букмейкърите да се радват на успех. В Палмсбет електронни спортове, много хора може да правят залози на игри като CS:GO, Dota 2, League of Legends и др. Всички популярни турнири ще бъдат достъпни за залагане с голям брой пазари, което е само в плюс за потребителите на букмейкъра.

 

---


 

---

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на BGathletic.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на леката атлетика.


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGathletic.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgathletic.com


BGAthletic.com

Коментари

Още новини

Класиране на атлетите ни на Балканиадата

20.09.2020

Дубъл за Петрова на Балканиадата

20.09.2020

Марк Славов подобри рекорда в копието

20.09.2020

Класиране на българите в първия ден на Балканиадата

20.09.2020

Титла и още четири медала за атлетите ни от Балканиадата

20.09.2020

Над 250 деца се включиха в състезанието на Лалова

19.09.2020

Лесното упражнение за възстановяване

19.09.2020

Студентски град рън събира любители и профи бегачи

17.09.2020

30 българи на Балканиадата за мъже и жени

17.09.2020Последни новини Най-четени