Шрифт:

Нов видео проект на Тихомир Иванов - Wings for Your Dreams

Нов видео проект на Тихомир Иванов - Wings for Your Dreams
Снимки: Ивайло Дончев
24-07-2020 14:21

Wings for Your Dreams е нов видео проект на Red Bull атлета Тихомир Иванов, в изпълнение на продуцентска къща Beard Frost Productions.

 

Затварянето на стадионите, отмяната на Oлимпийските игри и масовата паника не можаха да сломят духа на младата надежда за медал в Токио. На 31-ви юли в 09:15 сутринта ще може да гледате Тихомир, вместо в квалификации скок височина на олимпийския стадион, в 4-минутна видео продукция заснета в Стара Загора, която ще бъде излъчена на IGTV @redbullbulgaraia, както и в редица онлайн и телевизионни канали.

 

"Когато разбрах за отменянето на Oлимпиадата наистина бях малко демотивиран, но това продължи само 2-3 дни", казва Тихомир.

 

С отмяната на най-легендарното спортно събитие започват и въпросите как се справят атлетите с пандимията, как тренират, когато стадионите са затворени, и как преодолявт новата обстановка. Тогава се заражда идеята за ′Wings for Your Dreams′.

 

 

"Искахме да направим нещо интересно с моята дисциплина, а именно скок височина. Да покажем, че каквито и да са обстоятелствата, винаги е важно да гледаме напред и да извличаме позитивното от всяка ситуация. Да направим самия скок интересен за зрителя, не е лесна задача, но пък смятам, се справихме добре."

 

Близо 4-минутната видео продукция акцентира "изцяло върху силата на личността, желанието и умението да практикуваш, това което обичаш независимо от обстоятелствата", споделя екипът на Beard Frost.

 

Видеото представя ′тренировката′ на Тихомир по хумористичен начин, в който целият град се превръща в тренировъчна площадка, когато стадионът е затворен.

 

"Исках да заснемем видеото в Стара Загора, защото е много красив град с прeспектива за млади хора. Не случайно избрах да живея тук, като по този начин искам да покажа колко много ми е харесал самият град."

 

Макар и забавно, екипът коментира, че "определено мъкненето на огромния дюшек, върху който Тишо се презимявар беше истински мъчително".

 

 

За младия атлет "най-забавно беше самото местене на дюшека и се радвам, че всички взимаха участие. Според груби сметки, аз и екипът го свалихме и качихме обратно в камиона около 30-35 пъти."

 

Премиера на видеото 31.07.2020 // 09:15ч. на следните линкове:

 

https://www.instagram.com/redbullbulgaria/

 

https://www.youtube.com/channel/UCAN31ch-DNy2E7iHkzV0e8g

 

ОЩЕ СНИМКИ РАЗГЛЕДАЙТЕ - ТУК

 

---


Тагове: Тихомир Иванов, Скок височина, ОИ 2020, Токио 2020
BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени