Шрифт:

Звездните лица Мария Гроздева и Дейзи Ланг със съвместна тренировка в любимия им фитнес клуб

Звездните лица Мария Гроздева и Дейзи Ланг със съвместна тренировка в любимия им фитнес клуб
21-10-2020 09:22

Сигурни сме, че всички знаете кои са прекраснитени спортистки– Мария Гроздева и Дейзи Ланг. Да -   неочаквано добра комбинация с две изключителни българки!  Станахме свидетели как двете прекрасни дами тренират съвместно в любимите си клубове от веригата Pulse Fitness & Spa.

 

Мария Гроздева е една уникална жена, прославила родината ни със своите успехи. Състезателката ни по спортна стрелба е двукратна олимпийска шампионка и многократна шампионка на европейските първенства.

 

Исторически момент за нея и за България е спечелването на Игрите в Пекин, което води до възможността за седмо участие на Олимпийски игри, от които вече има два златни и три бронзови медала. Тя е единствената българка, завоювала участие на толкова Олимпийски игри. Смело може да се каже и че Мария Гроздева е една от най-доказалите се спортистки в България с множеството си постижения, които има зад гърба си. Съвсем заслужено, тя печели призванието за най-добър спортист на България и на Балканите през 2004-та година. Освен това, тя е президент и на Българския стрелкови съюз.

 

Десислава Кирова или Дейзи Ланг, известна по цял свят с това си прозвище, е бивша боксьорка – европейска и световна шампионка в три различни категории. Тя се отличава с огромния си хъс и от 23 мача на професионалния ринг, тя печели 19, след което се мести в Лос Анджелис. Дейзи Ланг живее в САЩ вече повече от 10 години и участва в няколко холивудски продукции и редица реклами. На 21 май 2016 година Деси получава доживотната награда за изключителни спортни постижения „Зала на Героите“ на Щатската зала на славата на бойните спортове. През следващата година Международната боксова зала на славата при жените обявява, че тя става част от приетите през 2017 година.

 

Дейзи е първата българка световен шампион в боксовия спорт и е трикратна световна шампионка. Тя е печелила титлите в 3 различни теглови категории: петел, супер петел, а също и супер муха на WIBF. Занимава се и с карате, кикбокс и има черен колан по таекуондо, като в първите два спорта е световен шампион, а в последния е европейски първенец.

 

В малкото си свободно време,в което Дейзи е в България, тя не спира да поддържа формата си и редовно посещава спортните помещения и боксовата зала в любимата й верига фитнеси Pulse Fitness & Spa. Заедно с една от най-близките й приятелки у нас  – Мария Гроздева, често правят там съвместни тренировки, които се превръщат в една изключително интересна комбинация.

 

Две успели дами, които продължават да тренират и да ни радват, както винаги досега. Сами може да видите усмивките на лицата им.

 

Само можем да кажем, че това са хора, с които истински трябва да се гордеем! Нека не забравяме техните успехи и висоти, при които са заставали зад българския флаг и са прославили страната ни със своя труд, воля и желание за успехи!

 

 

---BGAthletic.com

Коментари

Още новини

Българският спорт с отворено писмо до властта

24.11.2020

Карамаринов: Тренировките и състезанията да продължат при строги протоколи

24.11.2020

Обмислят преустановяването на колективните спортни мероприятия у нас

23.11.2020

Купете книга от BGathletic.com, помогнете на сайта

23.11.2020

Напусна ни великанът на спортната журналистика Климент Величков

21.11.2020

Пазете се, купете маски и помогнете на BGathletic.com

20.11.2020

Стара Загора приема Европейското отборно първенство през 2021 г.

20.11.2020

Черен петък на атлетическа екипировка в SportForMe.com

19.11.2020

Все още търсим вашата помощ

18.11.2020

София маратон се гордее с политиката си на нулева толерантност към допинга

18.11.2020

Балканският новогодишен крос в Правец с награден фонд от 7000 лв.

16.11.2020


Последни новини Най-четени