Шрифт:

Медената вода - еликсир от древността

Медената вода - еликсир от древността
29-03-2021 14:57

Медената вода е наистина невероятно лекарство, което е достъпно за абсолютно всички. Ето как да я приготвите и какви са основните й положителни въздействия върху организма ни.

 

Разтворете една чаена лъжичка мед в чаша вода. Получаваме 30% разтвор на мед, който по състав е идентичен с кръвната плазма. Медът във вода образува клъстерни връзки (структурира го). Това увеличава лечебните му свойства. Медената вода се абсорбира от тялото бързо и напълно.

 

Запознайте се с ефектите на медената вода, заради които си заслужава да обърнем внимание на този древен еликсир:

- Храносмилането се нормализира. Подобрява се работата на всички части на стомашно-чревния тракт.

- Имунитетът се повишава. Хроничният ринит, бронхитът преминават, слузта се втечнява и напуска белите дробове (естествено - през червата).

- Антипаразитно действие.

- Успокоява хремата.

- Цялото тяло се почиства на клетъчно ниво.

- Повишава антибактериалния, антивирусен ефект.

- Работата на дебелото черво се нормализира.

- Подхранва кожата, прави я мека, кадифена и нежна. Това е естествена козметика. Най-старият и най-модерният едновременно метод за красота. Можете ежедневно да измивате лицето си с медена вода. От полза ще ви е.

 

Медена вода за терапевтични и профилактични цели трябва да се пие сутрин на гладно. Изпийте чаша медена вода на екс. Много е важно. Сфинктерът на стомаха веднага се отваря и течността попада в червата, след което се абсорбира в кръвта.

 

---


Тагове: За здравето
BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени