Шрифт:

ЗД Евроинс АД получи благодарствени грамоти за голям корпоративен дарител от фондация Благотворител

ЗД Евроинс АД получи благодарствени грамоти за голям корпоративен дарител от фондация Благотворител
29-04-2021 12:15

Дружеството бе отличено за подкрепата си за програма „Постигам по-висок успех” и националeн конкурс „Млад благотворител”

 

„ЗД Евроинс”АД получи благодарствена грамота за дарение на средства по програма „Постигам по-висок успех”, предназначена за ученици лишени от родителски грижи. Програмата има за цел да стимулира усилията и стремежа към знания на ученици от 8-и до 12-и клас с висок успех, както и студенти. Отличието бе връчено на Гергана Димова, ΗR директор на „ЗД Евроинс”АД” – „Щастливи сме, че имаме възможност да помагаме на младите хора в България да постигнат нещо значимо.”

 

 

Дружеството получи и втора благодарствена грамота за дарение на средства за реализация на благотворителни инициативи на ученици, участващи в националния конкурс „Млад благотворител”. Грамотата бе връчена на Десислава Еленкова, Мениджър маркетинг и комуникации на „ЗД Евроинс”АД - „Приемам тази грамота с благодарност и удовлетворение. Тя е доказателство, че пътят, по който сме поели е правилен и сме щастливи, че помагаме на българските деца да осъществяват мечтите си! „ЗД Евроинс” АД подкрепя главно каузи свързани с деца - за тяхното образование, личностно израстване, култура и спорт.” Г-жа Еленкова получи и персонална грамота за „Вдъхновяващ и прецизен журиращ в националния конкурс за ученици Млад благотворител”. В конкурса имат възможност да участват ученици от 7-ми до 12-ти клас, които създават и реализират благотворителни проекти с помощта на дарители и фондация „Благотворител”. Първите пет проекта отличени с най-високи оценки получават финансиране за тяхната реализация.

 

 

Церемонията по награждаването на финалистите в конкурса се проведе в хибридна форма при спазване на всички противоепидемични мерки. Учениците и техните ръководители участваха активно в церемонията през платформата Zoom, а журито и дарителите, заедно с водещите на събитието Ники Кънчев и Камен Стефанов ученик от 12-и клас, участваха в церемонията на живо в „Клуб 1”. Събитието Събитието се излъчваше директно в youtube и facebook страницата на фондация „Благотворител”.

 

---


BGAthletic.com

КоментариПоследни новини Най-четени